Groepstraining


Wat is groepstraining?

Voor veel mensen is zelfstandig fitnessen nog een hele opgave. Toestellen instellen en bewegingen correct uitvoeren valt niet altijd mee. Speciaal voor mensen die extra begeleiding willen bij het fitnessen biedt Stef groepsfitness en -cardio aan.

Wat kan Stef als groepstrainer voor u betekenen?

Groepstrainingen hebben als groot voordeel dat sporters met een motiverende instructeur tot betere individuele prestaties worden gebracht. Stef zorgt voor een gevarieerde training waarbij een pittige cardiotraining een gezellige vorm van sporten wordt waar sporters altijd met veel voldoening naar terug zullen kijken! Fitness- en cardiotrainingen zorgen voor flink calorieverbruik en verbetert de conditie.


Voor wie?

De groepstrainingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, voor getrainden en minder getrainden. Kortom: zeer geschikt voor iedereen die op een plezierige en effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie.

Waar vindt Groepstraining plaats?

Stef verzorgt door heel Nederland groepstrainingen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor het Universitair Sport Centrum Universum in Amsterdam Watergraafsmeer waar er uitgebreide mogelijkheden en faciliteiten zijn voor fitness en cardio.

Beschikbaar


maandag 09.00 – 13.00 uur
dinsdag 09.00 - 13.00 en 13.30 - 17.00
woensdag 09.00 – 13.00 uur
donderdag 09.00 – 13.00 uur
vrijdag 09.00 - 13.00 en 13.30 - 17.00