Boks- en Kickbokstraining


Wat is boksen en kickboksen?

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan.

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem om verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar te laten meten.

Wat kan Stef als boks- en kickbokstrainer voor u betekenen?

Stef begeleidt zowel sporters die recreatief willen (kick)boksen tot atleten die wedstrijden willen doen. Ook wedstrijdsporters die hun trainingen naar een volgende niveau willen brengen kunnen door Stef worden begeleid. Alle opties zijn mogelijk en af te stemmen.


Stef ondersteunt en motiveert onder andere bij:
  • Technische aspecten
  • Tactische aanwijzingen
  • Krachttraining
  • Snelheidstraining
  • Wedstrijdbegeleiding

Voor wie?

De boks- en kickbokstrainingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, voor recreanten, amateur - en professionele (kick)boksers.

Waar vindt boks- en kickbokstraining plaats?

Stef verzorgt door heel Nederlandtrainingen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor het Universitair Sport Centrum Universum in Amsterdam Watergraafsmeer welke volledig uitgerust is met bokszakken, bokspads en bokshandschoenen.

Beschikbaar


maandag 09.00 – 13.00 uur
dinsdag 09.00 - 13.00 en 13.30 - 17.00
woensdag 09.00 – 13.00 uur
donderdag 09.00 – 13.00 uur
vrijdag 09.00 - 13.00 en 13.30 - 17.00